Måhlarnas Gårdsbutik har flyttat till stan och blivit Karossens Måleri och Inredning

Katrineholm, Oppundavägen 62, inne på gården i hörnet.

Här i den gamla industrilokalen hittar du Annie Sloan Chalk Paint och tillbehör för att kunna måla.
Det finns decoupagepapper, schabloner, penslar, guldvax, och böcker. Annie Sloan har skrivit flera böcker med instruktioner stegvis, för att du ska bli inspirerad att måla en möbel.

Återbruk av gamla vackra möbler men även lampfötter, lampskärmar skålar, ja allt du kan hitta i dina gömmor kan du måla. Just nu målar jag ett överkast, det är sååå roligt.
Annie Sloan Chalk Paint fäster på alla material, behöver minimalt med underarbete. Du går direkt till det roliga helt enkelt.

Jag träffar en del kunder som berättar att de inte visste att Annie Sloan Chalk Paint säljs i butiker utan bara online.
Välkommen in i butiken för att se kulörerna i verkligheten. 
Karossens Måleri & Inredning är en kontantfri butik, du kan betala med swish eller kort.


Måhlarnas Gårdsbutik drev jag på vår gård på landet i ca 6 år men i våras (2023) sålde vi gården och flyttade till Katrineholm. Vi köpte ett hus i Katrineholm och jag fick tag i den vackra industrilokalen på "Gamla Karossen" bara två kvarter från vårt hus. Eftersom butiken flyttade till stan kunde den inte heta Måhlarnas Gårdsbutik längre utan blev Karossens Måleri & Inredning. 

Det var helt fantastiskt att flytta in mina målade möbler i lokalen som är 200 kvm stor. Plötsligt kom allt till sin rätt. Möblerna är till salu men också till för att inspirera till målning. Det finns även inredningsdetaljer som jag målat, ni kan se mycket av det på facebook och instagram.